Registrering Självbildsskolan

Grattis till ett bra beslut! Så här går beställningsprocessen till: Till att börja med kommer du att få godkänna ett avtal oss emellan, därefter får du fylla i dina uppgifter och bestämma hur du vill betala avgiften som är på 3475 kr (inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag).

Om du vill delbetala utbildningsavgiften så finns all information om hur du gör en ansökan till Human Finans här. Börja med att se om du uppfyller deras kriterier för att sedan gå vidare med registreringen. På sidan finns också den referenskod du ska använda när du registrerar dig för utbildningen. Det är viktigt att du använder rätt referenskod när du vill delbetala din utbildning.

Ett automatiskt e-brev kommer att skickas till dig med instruktioner om hur du aktiverar ditt konto och loggar in på utbildningens hemsida www.självbildsskolan.nu. Redan då kan du sätta igång med utbildningen.

När vi mottagit din beställning skickar vi snarast möjligt ett paket till dig med boken och cd-skivan med avslappningsövningar som tillsammans med de många övningarna på hemsidan utgör utbildningsmaterialet. Du har också möjlighet att ladda hem avslappningsövningarna som mp3-filer under utbildningens gång.

Fram tills vi registrerat din betalning kommer du bara åt första lektionen på hemsidan, men redan där har du mycket att göra så du ska egentligen inte behöva uppleva någon fördröjning.

Steg 1 - Avtal