Hitta din kraft
Det här låter intressant och vi vill bli kontaktade för mer information.

Företagsinterna föreläsningar

En föreläsning med Eva Johansson ger enkla och kraftfulla redskap för inspiration till ett nytt tänk. Hon arbetar med siktet inställt på att inspirera och coacha människor att bättre kunna hantera livet och dess möjligheter. Som föreläsare, inspiratör och utbildare är Eva engagerande och har glimten i ögat. Hon har förmågan att göra det begripligt, enkelt och konkret.

Hitta din kraft!  en föreläsning med självbilden i fokus

Den viktigaste relationen vi kommer att ha i våra liv, är den vi har med oss själva. Fungerar inte den så kommer ingen annan relation heller att fungera. Förstå hur viktiga och hur värdefulla vi är. Vi kan välja att skaffa oss den personlighet som skulle tilltala oss allra mest, med början idag. Just det, vi kan välja själva. Vi har redan genom alla de olika val vi gjort hittills i livet visat vilka slags människor vi velat bli. Är det dags att göra nya val?

Medarbetare som känner självtillit, har självkänsla och tycker om att prestera på topp är något som hela organisationen, företaget och arbetsgruppen har allt att vinna på.