Flyg fri - bota din flygräddsla

Om du har tröttnat på din flygrädsla och vill göra något åt den, då har du lösningen här. Det spelar ingen roll om du helt undviker att flyga idag eller om du bara känner ett visst obehag inför flygningen. Det viktiga är att du vill förändring och vill kunna se fram emot flygturen med lugn och glädje. Som en stund att koppla av mellan två destinationer helt enkelt.

Appen innehåller två övningar som hjälper och lär dig att hantera din rädsla för att flyga eller helt bli av med den. Du får lära dig om mental träning – tankens kraft och konkreta tips för en flygande framtid.

• Flygande lätt
• Flyg utan rädsla

Om du är nybörjare inom avslappning eller har svårt att hitta till ditt avslappnade tillstånd kan det vara en idé att börja med appen ”Muskulär Avslappning” som snabbt hjälper dig att sänka din grundspänning. 

”Tack för en jättebra, pedagogiskt upplagd app! Den gav mig mycket styrka och lugn när jag nyligen skulle trotsa min flygrädsla som jag haft i 15 år. Allt gick fantastiskt bra! Jag tycker att appen ”flyg fri” var ett utmärkt redskap både innan och under själva flygresan. Jag kunde, med hjälp av en av avslappningsövningarna, visualisera hur allt gick till, från att man bestämt sig för att resa, hur allt gick till på flygplatsen och till hur jag skulle uppleva själva flygresan. Tack från en mycket nöjd tjej som nu ser fram emot att flyga till Paris!”
Jenny Nyström

Ladda ner direktFly Fri

 Android − Ladda ner från Play butiken  iPhone/iPad − Ladda ner från Appstore