Nå dina mål

Är det kanske dags att släppa taget om det förflutna och skapa eller ändra på det du vill i ditt liv, för att det ska bli så bra som du vill ha det? Att ha mål och mening i sitt liv betyder inte att leva i framtiden, tvärtom. Det betyder att det blir lättare att leva i nuet. Det är en styrka.

En verkligt inspirerande målsättning har effekten att den frigör dina inre resurser att nå långt utöver såväl dina egna som andras förväntningar. Det här gäller för alla människor inom livets alla områden. Ta hjälp av avslappning och mental träning för att ta dig närmare det liv du vill leva.

Appen passar även alldeles utmärkt när du behöver en extra uppladdning och snabbt ett bra sinnestillstånd inför en uppgift du har framför dig. Du får även en övning som snabbt och elegant ger dig fullt fokus på det du har framför dig.

Förutom tre övningar, träningstips, tips för målbildsarbete och hur du gör en handlingsplan så får du lära dig om avslappning och mental träning – allt för att nå dit du vill.

• Fullt fokus
• Rätt tillstånd
• Till framtiden

”Underbart – framtiden here I come. Tack för alla fantastiska redskap du delar med dig av och tack för din njutbara röst, den gör mig lugn och tillitsfull. Jag SKA klara av det jag förutsatt mig!”
PA

Ladda ner direktNå dina mål

 Android − Ladda ner från Play butiken  iPhone/iPad − Ladda ner från Appstore