Plushälsa

Plushälsa – full hälsa är att ha en bra balans inom livets alla områden; fysiskt, psykiskt och socialt. Ju större glädje du har tänkt ha av dig själv de kommande åren desto mer angeläget är det att du tar tag i din plushälsa redan nu.

Forskarna kallar det för placeboeffekten. Det kan också kallas för tankens kraft och den kraften är så stor att för att få ett nytt läkemedel godkänt ska det visa sig vara mer effektivt än att bara bota 30 - 40 % av patienterna. Så stark räknar nämligen forskarna med att vår tro, tankens kraft är, utan att vi ens är medvetna om att vi använder den. Vi aktiverar kroppens eget läkesystem med hjälp av våra positiva förväntningar. Det föder spännande tankar om hur många fler procent vi kan aktivera när vi medvetet använder våra sinnen. Och hur vi kan samarbeta med kropp och sinne för att underlätta läkande.

Tankens kraft inverkar på vårt mående – både fysiskt och psykiskt. Men varför nöja sig med att bara må bra när man kan må ännu bättre. Appens två övningar passar lika bra för dig som vill hjälpa kroppen i en läkningsprocess som för dig som vill ta steget till plushälsa.

Förutom två övningar får du träningstips, lära dig om avslappning och mental träning och ta in plushälsobegreppet som en del i livet för att nå nya nivåer av hälsa, mående och välbefinnande.

• Läkning
• Plushälsa

Ladda ner direkt Plushälsa

 Android − Ladda ner från Play butiken  iPhone/iPad − Ladda ner från Appstore