Avslappning & Mental Träning − för ett rikare liv

 
Avslappning & Mental träning - bok & mp3-filer
280 kr
Avslappning & Mental Träning - bok & CD
320 kr
Avslappning & Mental träning - för ett rikare liv
200 kr

Sitter du fast i gamla mönster? Funderar du på om livet verkligen inte ska vara mer än så här? Har stressen tagit över i ditt liv? Vill du lära dig att säga nej, eller våga be om det du vill ha? Eller är du kursledare och letar bra litteratur?

Avslappning & Mental Träning − för ett rikare liv är en praktisk handledning i personlig utveckling. Boken är en hel verktygsbod för dig som vill mer än att harva runt och kan tänka dig att leva ett skönare, roligare, mer inspirerande och njutbart liv. Den, tillsammans med tillhörande cd-skiva, har förändrat livet till det bättre för många sedan den först kom. Nu har den kommit i sin femte upplaga och intresset för hur vi själva kan styra våra liv ökar hela tiden. Som du ser kan du beställa boken i olika utföranden - du kan få med övningarna som cd eller mp3-filer. Övningarna finns även som app för både Android och iPhone - den heter Avslappning & Mental träning. Läs mer om appen här. 

Här får du på ett klart, konkret och lättförståeligt sätt de teoretiska grunderna till avslappning och mental träning. Du får bekanta dig med mindfulness och nlp. Lära dig om stress, stresshantering och titta närmare på din självbild. Du kommer att förstå vilken påverkan du har på din framtid och lära dig hur du tar dig dit du vill − nå dina mål − och får mer av det du vill ha i ditt liv.

Boken är pedagogiskt upplagd med en mängd övningar som hjälper dig att skaffa det liv du vill ha. Till boken kan du också beställa en cd-skiva med vars hjälp du når och fördjupar insikter och kunskap.

Det här är en bok som jag saknade i mina utbildningar. Till slut förstod jag att jag måste göra den själv. Jag har medvetet försökt att göra ämnet så lättillgängligt som möjligt. För mig är det viktigt att alla förstår, kan ta till sig och använda sig av det de läser. Det gör att boken fungerar lika bra som självstudiebok, som för grupper.

Även som talbok

Tredje upplagan av boken finns som talbok och kan lånas på närmaste bibliotek. Det innebär att även människor med alla slags läshandikapp kan ta del av tankarna med fördelen av att vara chaufförer på sin egen livsresa.


Tyckt och sagt

Köp boken eller ta del av paketerbjudanden

Boken har kommit i sin femte upplaga, är inbunden, har 136 sidor och illustrationerna är gjorda av Gunilla Wolde.