AB Utbildning & Co

AB Utbildning & Co erbjuder kurser, föreläsningar, coachning, utbildningar både på distans och på plats för hela organisationen, företaget eller arbetsgruppen när ni vill upptäcka nya vägar, kommunicera bättre, nå en högre kvalitet, stärka teamet, bli inspirerade och fylla på lust och energi.

AB Utbildning & Co har funnits sedan mitten av nittiotalet och har siktet inställt på att inspirera och coacha människor till livslång personlig utveckling genom att lära ut enkla och kraftfulla redskap för att bättre kunna ta till vara all vår potential och livets alla möjligheter.

Tomas Eklund är webmaster och han är anledningen till att sidan fungerar så bra. Han har tänkt, programmerat, suckat, konstruerat, tänkt mer och nytt och kommit på nya lösningar. Alltid med strålande resultat. Och det är jag så enormt glad och tacksam över. Inte bara över det som syns, det mesta av det han gjort ser vi inte alls – det syns inte ens på administrationssidorna som gör det möjligt för mig att ändra, lägga till, utveckla, vara kreativ och skriva nytt.

Tomas har också programmerat och designat samtliga webbutbildningar. Han är helt oumbärlig och är ett pedagogiskt tekniskt geni med en stark känsla för snygga och användarvänliga lösningar.

Illustrationerna som ligger på hemsidan är Gunilla Wolde upphovskvinna till. Hon har även illustrerat mina böcker, cd-skivor och appar och jag har använt hennes underbara, underfundiga och kärleksfulla teckningar flitigt under årens lopp.

Om Eva Johansson

  • Licensierad Mental Tränare, Avslappningslärare, Coach och NLP Trainer.evajohansson
  • Författare till böckerna Avslappning & Mental träning – för ett rikare liv, Självbildsboken – hitta Din kraft! och Läkande & Stärkande vid cancersjukdom. Samtliga är omtyckta kursmaterial i en mängd olika utbildningar inom personlig utveckling, mental träning och stresshantering på skolor, företag och vid ledarutbildningar.
  • Har gjort ett antal uppskattade appar och cd-skivor med avslappning och mental träning för olika ändamål.
  • Upphovskvinna till de webbaserade utbildningarna Livskörkortet, Självbildsskolan, Life’s Driver’s License, Sömnskolan, Slutstressat och Mindfulskolan. Spännande utbildningar med dokumenterat goda resultat.
  • Utbildnings- och konceptansvarig för utbildningen till Diplomerad Mindtrainer som har rättigheter att använda Mindprogrammet, ett exklusivt och kvalitetssäkrat utbildningskoncept för hälsoarbete.
  • Har till och från under 2000-talet funnits med som expert i en av våra kvällstidningar – och svarat på frågor om hur vi kan hantera vår stress, ändra våra tankar, tänja våra gränser, öka vår självkänsla och jobba med vår utveckling.
  • En proffsig och varm föreläsare som utmanar åhörarna att se och ta sitt eget ansvar och på allvar bli bra chaufförer i livet. En inspiratör och utbildare som är engagerande och med glimten i ögat. Brukar också få feedback på förmågan att göra allt begripligt, enkelt och konkret.
  • Ekonom med beteendevetenskaplig utbildningsbakgrund och har bland annat varit verksam inom musikbranschen och arbetat på advokatbyrå med konkurser.