Beställning

När får jag min beställning?

Dina varor går oftast iväg samma dag eller dagen efter din beställning. Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland kan det uppstå förseningar. Hör gärna av dig i samband med beställningen om det är bråttom-bråttom.

Våra betalsätt

Vi erbjuder fakturabetalning och swishbetalning. Önskas faktura tillkommer en avgift på 30 kr.

Våra fakturor skickas tillsammans med beställningen eller via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 10 dagar. Fakturor till företag skickas per post till angiven fakturaadress och har 20 dagars förfallotid.

Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt - räknat från att du mottagit produkten - enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Ångerrätten gäller inte för cd-skivor med bruten förpackning eller mp3-filer där åtkomsten sker genom nedladdning. Den gäller inte heller för påbörjade webbutbildningar.

Hur gör jag när jag returnerar?

Om du som kund vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Kontakta oss via info@utbildning-co.se. alternativt använd Konsumentverkets standarsformulär för ångerrätt.

Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss. Återanvänd gärna kartongen som produkten kom i för att returnera. Har du den inte kvar går det givetvis bra att skicka den i något annat emballage. Viktigast är att du paketerar returen väl och bifogar fakturan eller annan information där kunduppgifter framgår. Saknas den informationen kan vi inte se att returen kommer från dig.

Du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell och returnerar till följande adress: AB Utbildning & Co, Ulmasgatan 4, 79295 Mora

Reklamation

Om en vara inte fungerar som den ska kan den reklameras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom tre år.

Något som känns krångligt?

Du är alltid välkommen att ringa till oss på 070 6258623 så hjälps vi åt att reda ut det som eventuellt behöver redas ut.