Relaxation & Mental Training for a richly fulfilled life

Nu har även den engelskspråkliga delen av världens innevånare möjlighet till ny livsenergi med avslappning och mental träning som grund.

Relaxation & Mental Training for a richly fulfilled life  är en översättning av Avslappning & Mental träning − för ett rikare liv och en praktisk handledning i personlig utveckling. Boken är en hel verktygsbod för dig som inte är nöjd med att bara harva runt i samma gamla hjulspår utan kan tänka dig ett skönare, roligare, mer inspirerande och njutbart liv.

Här får du på ett klart, kunnigt och lättförståeligt sätt de teoretiska grunderna i avslappning, stresshantering och mental träning. Lägg till det en mängd övningar som ger dig nya insikter. Självkänsla och självförtroende är viktiga komponenter för ett rikare liv. Du kommer att förstå vilken påverkan du har på din framtid och lära dig hur du tar dig dit du vill.

Materialet ingår i Life's Driver's License − personlig utveckling och webbutbildning när den är som allra bäst. Men du kan såklart köpa bok med cd-skiva separat.


Beställ direkt

Relaxation & Mental training med CD
106 kr

Boken är inbunden, har 144 sidor, är översatt av Laurel Wakeman som även läst in övningarna på den medföljande cd-skivan och illustrationerna är gjorda av Gunilla Wolde.