AB Utbildning & Co
Illustrationer copyright Gunilla Wolde
Illustrationer copyright Gunilla Wolde
Eva Johansson, licensierad mental tränare, avslappningslärare och nlp trainer. Författare till boken Avslappning & Mental träning för ett rikare liv

Trivs du med livet men är lite nyfiken på hur det kan bli ännu bättre? Eller har du fastnat i gamla mönster? Fått nog av stress, dålig självbild och att sätta krokben för dig själv? Kort sagt, vill du få ut mer av livet och är du redo för förändring? Du kan börja här och nu och ge din framtid innehållet du verkligen vill ha.

Här, på min hemsida, hittar du mycket användbart. Du kan gratis ladda ner en kort och effektiv avslappningsövning. Det finns några webbtester du kan ta. Varför inte skicka en peppning till någon du känner eller börja prenumerera på nyhetsbrevet.

Vill du vara med och göra skillnad? Då kan utbildningen till dipl Mindtrainer vara något för dig. Om Mindprogrammet.

Det är lättillgängligt, bekvämt och otroligt praktiskt med avslappning och mental träning i telefonen. Om du har en smartphone av något slag så har jag gjort en mängd appar du kan ladda hem till den. Appar med olika fokus.

Självklart kan du även beställa mina böcker och de cd-skivor jag har gjort.

Dessutom får du tillgång till fem självhjälpsprogram med det bästa ur KBT (kognitiv beteendeterapi) och mental träning - Livskörkortet, Självbildsskolan, Lilla Sömnskolan, Slutstressat och Mindfulskolan.

Den senare är för dig som är nyfiken på vad mindfulness och avslappning kan göra för dig i ditt liv. Slutstressat håller det den heter och är för dig som vill gå från slutstressad till slutstressat. Lilla Sömnskolan passar dig som fått nog av sömnlösa nätter och vill lära dig tillbaka till en riktigt skön sömn utan kemiska tillsatser. I Självbildsskolan får du hjälp att hitta ditt bästa jag och göra en rejäl självbildsputs. Livskörkortet är lika mycket för dig som inte riktigt hittat dig själv och vet vad du vill med livet, som för dig som bestämt dig för att utveckla ditt personliga ledarskap.

Webbutbildningen finns också på engelska under namnet Life’s Driver’s License. Det gör även apparna.

Eller söker du en uppskattad, rutinerad och kunnig kursledare och/eller föreläsare i ämnen som rör mänskligt växande på olika nivåer? Då har du kommit rätt!

Eva Johansson
Tipsa en vän
Seminariedagar i Stockholm

Har du tröttnat på din nuvarande situation och vill hitta nya vägar?
Skicka e-kort

Gör någon glad, hör av dig med ett e-kort.
Appar

Mental träning i app-format för din egen utveckling.
Bli inspirerad

Vill du ha ett nyhetsbrev då och då så anmäler du dig här.
Diplomerad Mindtrainer

Vill du vara med och göra skillnad?
Facebook

Gillar du det du läser om här på sidan? Då kommer du gilla att följa med på Facebook!
Stresshanteringskurs

Dags att ta tag i stressen?