Läkande & Stärkande vid cancersjukdom

Tänk om det är så att vi genom att använda våra tankar och inre bilder kan påverka vårt mående och innehållet i vårt framtida liv! Vad skulle det kunna innebära för dig?

Det är många som letar alternativa behandlingar och många som letar efter verktyg för att kunna stärka sig mentalt i den pressade livssituation som en cancersjukdom ofta medför.

Mental träning och avslappning är tekniker som kan bidra till att fysiskt stärka kroppens försvarsmekanismer och psykiskt till att behålla eller ge livsglädjen tillbaka.

Den här appen är ett stöd för att orka med sig själv och alla behandlingar under en tuff period i livet. Ett stöd och en hjälp för att bygga kraft, tro, mod och tillit. Tanken är att du som cancerpatient ska få hjälp att hitta din egen, djupt liggande inre förmåga att läkas, känna större sinnesfrid och kunna uppleva livskvalitet också när det känns som svårast.

Du får lära dig avslappning, jobba med att förändra tankar, bygga tro på dig själv och dina förmågor. Du får förstärka kroppens egna läkande krafter och jobba med positiva framtidsbilder.

Appen innehåller fem övningar:

  • Muskulär avslappning
  • Läkning
  • Immunförsvaret
  • Reducera och förminska
  • Hjälp vid medicinsk behandling

Läs mer om de olika övningarna här

Ladda ner direkt Avslappning och Mental Träning

 Android − Ladda ner från Play butiken

 iPhone/iPad − Ladda ner från Appstore