Bara vara jag − CD och MP3

Bara vara jag - CDVilket humör skulle du vara på och hur skulle du må och känna dig om du skulle välja nu? Skulle det vara intressant för dig att hitta din egen kraftkälla och våga lita på ditt värde för den du är? Eller vill du ha hjälp med att ta ett par steg utanför din trygghetszon? Kanske är det dags att släppa taget om det förflutna och få framtiden som du vill ha den?

Allt det här och mycket mer finns inom räckhåll när du börjar putsa på din självbild. Här får du hjälp att ta fram din inre skönhet, dvs utveckla och förbättra din självbild, bygga självkänsla och självförtroende. Skivan innehåller fem olika övningar som hjälper dig att hitta din inre styrka och får dig att våga tro på dig själv och dina möjligheter. Till skivan finns Självbildsboken − hitta Din kraft!

Skivan innehåller fem övningar.

1. Muskelavslappning

En övning för dig som ännu inte har hittat ditt bästa avspända tillstånd där du är som mest mottaglig för nya tankar och föreställningar om dig själv. Du får gå igenom muskel för muskel, spänna och slappna av och lära dig bli medveten om skillnaden mellan en spänd och en avspänd muskel. Se det här som grundträning. Den kommer att göra det så mycket lättare för dig att ta till dig de övriga övningarna. Vanliga tecken på att avslappningen fungerar brukar vara när du känner lugn, tyngd och värme i kroppen. Ägna tid åt grundträningen, det har du igen senare.

2. Så här vill jag känna mig

Tänk om det är så att du själv kan bestämma vilket humör du vill vara på, hur du vill må och känna dig? Vilken sinnestämning skulle du välja då? Övningen fungerar lika bra när du vill sätta ribban för dagen som när du vill göra en punktinsats för att fylla på energi, glädje eller något annat du behöver just nu.

3. Jag är viktig

Den viktigaste relationen du någonsin kommer att ha i livet är den du har med dig själv. Fungerar inte den är det svårt att få andra relationer att fungera. Här får du hjälp att hitta din egen kraftkälla, och att våga lita på ditt värde.

4. Javisst kan jag

Visst kan du och visst vågar du. Ett bra redskap när du tänker ta ett eller par steg utanför din trygghetszon.

5. Förändra livet

Här får du en alldeles utmärkt framåtinriktad övning. Det är kanske dags att släppa taget om det förflutna och skapa eller ändra på det du vill i ditt liv, för att det ska bli så bra som du vill ha det. Den här övningen kan ta dig precis dit du vill.


 Beställ skivan / mp3- filen eller välj ett förmånligt paket