Självbildsboken − hitta Din kraft! 

Självbildsboken med cd
100 kr
Självbildsboken - bok och MP3-filer
100 kr

Känner du dig ibland osäker och vilsen, nedtyngd av alla krav? Är det dags att släppa taget om det som hindrat dig i ditt förflutna och få framtiden som du vill ha den? Skulle det vara intressant för dig att hitta din egen kraftkälla och våga lita på ditt eget värde? Få tips om hur du bygger upp din självkänsla? Kanske vill du ha hjälp att ta ett par steg utanför din trygghetszon? Öka ditt självförtroende? Kort sagt, vill du putsa upp din självbild?

Allt det här och mycket mer får du tillgång till i Självbildsboken − hitta Din kraft! Den är fylld av kunskap, tips och vägledning för din inre styrka. Här får du hjälp att skapa en stabil grund, lära känna dig själv, utveckla och förbättra din självbild, bygga självkänsla och självförtroende, det vill säga ta fram din inre lyskraft.

Du kan beställa boken utan cd/mp3-filer men mest nytta kommer du att ha av den när du jobbar med övningarna i avslappning och mental träning som går att få på cd och mp3-filer. Det är ett effektivt och smidigt sätt som hjälper dig att gå på djupet med de förändringar du vill ha och göra i ditt liv. Du som menar allvar med dig själv och ditt liv får en riktigt god hjälpare i det här materialet. Det här är hjälpen du behöver för att hitta din inre styrka och våga tro på dig själv och dina egna möjligheter.


Tyckt och sagt

Köp boken eller ta del av paketerbjudanden

Boken är inbunden, har 120 sidor och illustrerad av Gunilla Wolde. CD'n/MP3-filerna innehåller fem övningar och kan även beställas separat. Då heter den "Bara vara jag". Här kan du välja boken i olika erbjudanden.