Vill du ha en egen coach

Att coacha någon är att hjälpa den personen från sitt nuvarande läge till ett önskat läge. Det är inte terapi utan en hjälp till självhjälp för att nå dit du vill och kan omfatta det mesta som ingår i våra liv. Skulle du vilja ha hjälp att plocka fram dina önskningar, resurser och motivationen som tar dig dit du vill? Låt mig coacha dig till ett läge som ger dig det du önskar.

Coachning

Fyll i intresseanmälan nedan så kommer vi överens om en tid att höras när det passar oss båda. Då känner vi av varandra och går igenom vad det är du vill uppnå. Du får en tids- och kostnadsplan samt information om hur vi går vidare. Först därefter bestämmer du dig för fortsatt coachning.

Två alternativ

Coachningmöten – vi träffas i Stockholm eller i Mora, eller coachning på distans – våra möten sker per telefon. Du bestämmer själv vilket alternativ som passar dig bäst.

För vem

För dig som inte riktigt vet vad ditt nästa steg ska bli. För dig som vill vidare i livet, som ser nuet och framtiden som arenan att plocka fram ditt bästa jag. För dig som vill ha starthjälp till en mer givande och tillfredsställande situation. För dig som vill lära dig använda mer av din potential och mer av dina möjligheter.

Coachning är kort sagt för dig som vill ha ut mer av livet, arbetet, förhållandet, hälsan och tillvaron.

Din roll

Du vill vara förare i livet och inser att det är du som måste agera, handla och ta de steg som behövs för att komma till din önskade framtid. Du bestämmer över innehåll och vad som är viktigt för dig, och förväntas ge mig återkoppling om du upplever coachningen som för utmanande eller för tam. Allt för att du ska få ut mesta möjliga av vårt möte.

Min roll

Jag hjälper dig att se alternativ och få nya perspektiv genom frågor som får dig att tänka ett varv extra, de kan vara både utmanande och tydliggörande. Du får redskap, feedback och blir peppad till handling och utveckling.

Hur lång tid

Antalet möten/samtal beror helt på vad coachningen handlar om och vilket stöd du behöver. Är det ett beslut du ska ta eller ett vägval du vill bolla kan det ofta räcka med att vi träffas/pratas en vid gång. Handlar det om större livsstilsförändringar får du räkna med fler gånger.

Nästa steg

Du gör en intresseanmälan så kommer vi överens om en tid att höras för ett samtal utan vidare förpliktelser.