Tjänster

Eva Johansson jobbar med stora och små grupper som vill förändring, står inför en nystart och/eller vill ha påfyllning där utveckling, inspiration, energipåfyllning, balans, glädje, och motivation är nyckelord.

Öppna seminariedagar

Öppna dagarSeminariedagar i Stockholm - för dig som har tröttnat på dina gamla mönster och vill ha mer än ett lyft för stunden. Du får prova på och får med dig hem ett antal verksamma verktyg för inspiration till nytt tänk. Det blir dagar fyllda med teori, praktik, övningar och funderingar.

Öppna seminariedagar i Stockholm

Föreläsningar

FöreläsningarSka ni ha en konferens, seminariedag, motivationsdag eller kick-off? Föreläsningarna passar stora och små grupper som vill förändring, står inför en nystart och/eller vill ha påfyllning där utveckling, inspiration, balans, glädje, energipåfyllning och motivation är nyckelord.

  Läs mer om de olika föreläsningarna

Coachning

CoachningSkulle du vilja ha personlig hjälp att plocka fram dina önskningar, resurser och motivationen som tar dig dit du vill? Då kan en egen coach vara ett alternativ, inte som terapi utan en hjälp till självhjälp för att nå dit du vill.

Skaffa dig en egen coach

Diplomerad Mindtrainer

Diplomerad MindtrainerDiplomerad Mindtrainer är en utbildning som tar dig och din yrkesroll till nästa nivå. Den passar dig som vill inspirera, engagera och göra skillnad.

  Läs mer om utbildningen

Kurser & Utbildningar

Kurser och UtbildningarKurser och utbildningar för hela organisationen, företaget eller arbetsgruppen när ni vill upptäcka nya vägar, kommunicera bättre, stärka teamet, bli inspirerade och fylla på lust och energi.

  Läs mer om utbildningar och kurser