Friskvårdsbidrag

Jobbet hjälper till

Som anställd har du möjlighet att få friskvårdsbidrag för en friskvårdsaktivitet. Hur mycket du kan spendera och på vad per år varierar från företag till företag. Varje företag bestämmer själv vilka delar som gäller för just det företaget. Vissa har ingenting alls, andra bestämmer områden, medan ytterligare andra följer allt som skatteverket godkänner. Så innan du beställer något hör efter med ditt företag hur de tänker runt friskvårdsbidraget.

Godkända aktiviteter generellt är bl a de tjänster vi levererar – webbutbildningar och coachsamtal. Du kan använda våra tjänster men inte köpa produkter som böcker och skivor för friskvårdsbidraget. Däremot så kan du ladda hem våra appar och få ersättning från din arbetsgivare, enligt Skatteverkets exempel på skattefria förmåner.

När du har registrerat dig och betalt för en utbildning eller kurs får du ett kvitto. Det lämnar du till din arbetsgivare för att få ersättning.

Läs mer om Webbutbildningarna

Externa friskvårdsleverantörer

Om du har ditt friskvårdsbidrag kopplat till något av företagen nedan kan du använda det hos oss. Du beställer via förmånsportalen hos respektive företag. Alla tjänster finns tyvärr ännu inte med på förmånsportalen hos Benify, även om de är friskvårdsberättigade.

 

wellnet

          Benify - Flexpay          Actiway fd friskvårdschecken