Friskvårdsbidrag

Jobbet hjälper till

Som anställd har du möjlighet att få friskvårdsbidrag för en friskvårdsaktivitet. Hur mycket du kan spendera per år varierar från företag till företag.

Godkända aktiviteter är bl a de tjänster vi levererar – webbutbildningar, föreläsningar, kurser och samtal. Du kan använda alla våra tjänster men inte köpa produkter som böcker och skivor för friskvårdsbidraget. Däremot så kan du ladda hem våra appar och få ersättning från din arbetsgivare, enligt Skatteverkets exempel på skattefria förmåner. Se till att behålla kvittot som du lämnar till din arbetsgivare. Det övriga utbudet hittar du under menyrubrikerna "tjänster" och "webbutbildningar".

Få gärna ett godkännande av din arbetsgivare innan du använder ditt friskvårdsbidrag.

När du har registrerat dig och betalt för en utbildning eller kurs får du ett kvitto. Det lämnar du till din arbetsgivare för att få ersättning.

Externa friskvårdsleverantörer

Om du har ditt friskvårdsbidrag kopplat till något av företagen nedan kan du använda det hos oss. Du beställer via förmånsportalen hos respektive företag. Alla tjänster finns tyvärr ännu inte med på förmånsportalen hos Benify, även om de är friskvårdsberättigade.

 

wellnet

          Benify - Flexpay          Actiway fd friskvårdschecken