Mindfulskolan − en utbildning i avslappning och mindfulness

Avslappning och mindfulness är förhållningssätt som erbjuder en väg till ökad tankeskärpa, balans i känslolivet och energipåfyllning för kroppen.

För vilka

Den här utbildningen är till för dig som vill vara fokuserad och lugn, koncentrerad och alert, som har tröttnat på att rusa fram i livet utan eftertanke. Du är nyfiken på vad ett avslappnat och ett medvetet närvarande kan göra för din livskvalitet. Den passar dig som vill sänka tempot och bli mer medveten om dina tankar, dina handlingar och din omgivning. Den är rätt även för dig som vill få en kick-start eller en påminnare om hur livet kan vara när du är närvarande i nuet, har hittat balansen och känner harmonin inom dig.

Syfte och mål

Efter utbildningstidens slut kan du förvänta dig att ha sänkt din grundspänning till en behaglig nivå, tagit första steget inom den mentala träningen, och fått ett nytt medvetande om dina känslor, dina tankar och kroppsupplevelser. Du kan räkna med att vara mer närvarande i nuet och att ha redskap och verktyg för att fortsätta höja din livskvalitet och för att göra mer medvetna och positiva vägval i livet.

När och hur

Eftersom det här är en webbutbildning gör du den där du är på tider som passar dig. Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Du behöver använda ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i 5 månader.

Mindfulskolan

  Mer detaljerad information hittar du här

Beställ direkt

Direktlänk till Mindfulskolan


 

 Tyckt och sagt

Blir det några resultat?

Visst händer det saker med deltagarna på Mindfulskolan! Kursen är mycket uppskattad, på en skala mellan 1-10 ligger utbildningen på betyget 9,2.

Fler siffror: Förmågan att slappna av muskulärt har ökat med 43% och förmågan att slappna av mentalt har ökat med 63%. Förmågan att stanna i nuet har blivit 52% bättre. Stressnivån har sjunkit med 33% och förmågan att ta hand om sin hälsa har ökat med 22%. Kanske är det därför som trivseln med sig själv ökat med 32%. Förmågan att göra önskade förändringar i livet har ökat med 30%.

Vilka resultat vill du ha?