Självbildsskolan – bli ditt bästa jag

Den viktigaste relationen du någonsin kommer att ha i ditt liv är den du har med dig själv, så se till att den blir riktigt bra! När du släpper fram din inre lyskraft vågar du också ha inspirerande och utmanande visioner och tror på din förmåga att förverkliga dem. Inse att du är en mycket viktig person - i ditt eget liv. Och att du först då kan bli det i andras liv.

Nu kan du få riktigt effektiv hjälp med att putsa på självbilden med grund i NLP, KBT (kognitiv beteendeterapi) och mental träning.

För vilka

Den här utbildningen är till för dig som vill bli tryggare, starkare och säkrare. För dig som vill hitta din egen kraftkälla och våga lita på att du är en värdefull person oavsett din prestation. Du vill ta tag i ditt liv och få verktygen till din fulla potential. För dig som har tröttnat på att känna dig liten, mindervärdig och inget värd. Ja, för dig som har tappat sugen eller har ledsnat på att känna att du aldrig riktigt duger och är nyfiken på bättre liv.

Syfte och mål

Målet är att få dig att på djupet förstå hur viktig och värdefull du är genom att bara finnas till. Du ska också kunna plocka fram det lilla extra som behövs när du står inför utmaningar som kräver mer än du egentligen törs. Dina självbilder påverkar livets alla delar, i familjen, på arbetet och socialt. Den här resan kommer att hjälpa dig skapa en stabil grund att stå på. Självkännedom är en av grundpelarna för att få ut det mesta av livet.

Att arbeta för att förbättra självbilden, öka självkänslan och självförtroendet är att arbeta för ett gott liv och en växande självrespekt. Då spelar det heller ingen roll om du är tonåring eller pensionär.

När och hur

Eftersom det här är en webbutbildning gör du den där du är på tider som passar dig. Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Du behöver använda ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i 9 månader.

Självbildsskolan

  Mer detaljerad information hittar du här

Beställ direkt

Direktlänk till Självbildsskolan


Tyckt och sagt

Blir det några resultat?

Självbildsskolan gör underverk!

Nu har skolan varit igång ett tag och det är många som är klara med utbildningen. Jag kan bara tacksamt konstatera att det är härligt att vara upphov till Självbildsskolan och få all den fantastiska återkoppling som hela tiden kommer.

Resultaten är riktigt bra. På en skala mellan 1-10 ligger utbildningen på betyget 9,5.

Fler siffror: Upplevt egenvärde har ökat med 55%, förmågan att visa sig själv respekt har ökat med 67%. Kanske är det därför som trivseln med sig själv ökat med 51%. Förmågan att göra önskade förändringar i livet har ökat med 40%.