Slutstressat – när du bestämt dig

Ju större glädje du har tänkt ha av dig själv de kommande åren desto mer angeläget är att du hittar din livsbalans.

För vilka

Den här kursen är till för dig som värdesätter balans i livet och att få ihop livspusslet. Du vill lära sig mer om stress, kroppens varningssignaler och framför allt hur du ska bli bättre på att hitta ditt bästa mående och hantera oönskade situationer. Du vill gå från slutstressad till slutstressat. Den passar även dig som vill hejda stressen innan den blivit akut, som vill lära dig mer om dig själv och dina stressreaktioner och bli guidad till ett nytt tänk för att behålla lugnet, energin och glädjen i livet.

Syfte och mål

Syftet med kursen är att du ska hitta ditt sätt att hantera stressen inom livets olika områden. Du ska upptäcka att och hur du kan släppa in mer lugn, energi och livsnjutning i livet. Få balans i livets olika delar. Allt med KBT och mental träning som grund. Efter kurstidens slut kan du förvänta dig att ha hittat ditt nya livsmönster, sänkt din stressnivå och lärt dig att aktivt välja bort för att skapa utrymme för det du tycker är viktigt. Kort sagt, du ska bli bäst på att hantera din vardag.

När och hur

Eftersom det här är en webbutbildning gör du den där du är på tider som passar dig. Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Du behöver använda ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i 7 månader.
slutstressat

  Mer detaljerad information hittar du här

Beställ direkt

Direktlänk till Slutstressat


 

 

Tyckt och sagt

Slutstressat håller det den lovar

Det är många som har bestämt sig för att det får vara slutstressat och genomgått kursen. Jag är så tacksam över att vara upphov till onlinekursen Slutstressat och få all fantastisk återkoppling som kommer från deltagarna, lektion för lektion.

Resultaten är riktigt bra. På en skala mellan 1-10 ligger kursen som helhet just nu på betyget 8,9.

Fler siffror: Stressnivån har gått ner med 41%, förmågan att slappna av mentalt har ökat med 89%, den upplevda förmågan att ta hand om sin egen hälsa har ökat med 51%, trivseln med sig själv ökat med 64%. Förmågan att göra önskade förändringar i livet har ökat med 73%, och då kan jag lova att det kommer att hända grejer framöver.