Sömnskolan – god sömn via webben

Om du är en av den miljonen människor i Sverige som sover dåligt och önskar att vakna betydligt piggare, med mer ork och energi – då är det här kursen för dig.

För vilka

Det finns olika sorters sömnproblem, den kategori som den här kursen vänder sig till är de som går under rubriken Insomni. Det är den vanligaste formen av sömnproblem. Vanliga tecken, är att man har svårt att somna, ofta tar det längre tid än 30 minuter. Att vakna ofta på natten eller att ligga vaken en längre tid under natten är andra tecken. Vanligt är också att vakna för tidigt på morgonen utan att känna sig utsövd.

Syfte och mål

Syftet med kursen är att du ska upptäcka vad god nattsömn kan vara, du ska lära dig vad som påverkar sömnen och titta på sådant som kan hindra dig från skön sömn. Det finns alternativ till sömnmediciner - men få känner till dem och ännu färre erbjuds dem. Efter kurstidens slut kan du förvänta dig att ha hittat ditt nya sömnmönster, sova djupare, skönare och vakna mer utvilad.

När och hur

Eftersom det här är en webbutbildning gör du den där du är på tider som passar dig. Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Du behöver använda ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i 6 månader.

  Mer detaljerad information hittar du här

Beställ direkt

Direktlänk till inloggningssidan


Tyckt och sagt


Blir det några resultat?

Det händer saker med eleverna på Sömnskolan!

Färsk statistik visar att deltagarna, efter genomgången sömnskola, sover mer än dubbelt så bra som tidigare. De upplever en förbättring av sömnen med 106 %.

Det här får andra följder. Stressnivån har i snitt sjunkit med 34 %, förmågan att slappna av har ökat med 24 % och upplevd ork och energi har ökat med med 23 %.

Jag kan bara säga grattis till alla som vill göra något åt sin sömnkvalitet. Här finns redskapen, kursen fungerar enligt förväntan.