Personligt ledarskap − ta Livskörkortet via webben

Utbildningen där du utvecklar ditt personliga ledarskap och skapar din egen bästa framtid. Du får jobba med det bästa ur NLP, KBT (kognitiv beteendeterapi) och mental träning. Det här är en webbutbildning med dokumenterat goda resultat.

För vilka

Den här utbildningen passar dig som vill ta ansvar för ditt liv, utvecklas, lyckas med det du gör och bli din egen ledare. Du är intresserad av hur livet kan optimeras och bli ännu bättre. Den passar även dig som inte riktigt vet vad du vill med livet och ännu mindre hur du ska nå till en framtid där inre styrka och energi är självklara ingredienser.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att du ska upptäcka din egen kraft och förmåga, lära dig ta kommandot över ditt eget liv för att förverkliga drömmar och mål. Under utbildningen får du träning i och viktiga verktyg för kommunikation, effektivitet och personlig utveckling. Du kommer att lära dig använda dina resurser bättre, känna mer energi och glädje i vardagen, må och fungera ännu bättre än tidigare.

När och hur

Eftersom det här är en webbutbildning gör du den där du är på tider som passar dig. Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Du behöver använda ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i  9 månader.

Du har Eva Johansson, författare till kursmaterialet, som handledare. Hon är en mycket erfaren kursledare och personlig coach. Du följer programmet via webben men får tips och stöd, individuell feedback och kan ställa frågor som rör kursen direkt till Eva via mejl. Ibland kan det vara lättare att prata i telefon, då ordnar vi det.

  Mer detaljerad information hittar du här Livskörkortet

Beställ direkt

Direktlänk till inloggningssidan


Tyckt och sagt


Blir det några resultat?

Nu är det en hel del nyutexaminerade livschaufförer ute i livet. Resultaten är överväldigande. Som helhet ligger kursen på 9,25 på en 10-gradig skala.

Förmågan att slappna av har ökat med 100 %. Stresstestpoängen har gått från 26,6 till 11,9. Förmågan att använda positivt tänkande har ökat 70 %. På frågan om hur deltagarna trivs med sig själva har det skett en ökning med 87 %. Tron på sina egna förmågor har ökat med 47 %. Förmågan att göra önskvärda förändringar i livet har ökat med 51 %.

Och så fortsätter det! Självhjälpsprogrammet Livskörkortet ger resultat utöver det vanliga.

Läs gärna artikeln i Expressens ego-bilaga: Lise tog livskörkort på nätet