Registrering Livskörkortet

Grattis till ett bra beslut! Så här går beställningsprocessen till: Till att börja med kommer du att få godkänna ett avtal oss emellan, därefter får du fylla i dina uppgifter och bestämma hur du vill betala avgiften som är på 2995 kr (inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag). 

Ett automatiskt e-brev kommer att skickas till dig med instruktioner om hur du aktiverar ditt konto och loggar in på utbildningens hemsida www.livskörkortet.nu. Du kan redan då sätta igång med första delen av utbildningen.

När vi mottagit din beställning skickar vi snarast möjligt ett paket till dig med boken som tillsammans med de många övningarna på hemsidan utgör utbildningsmaterialet. Du har möjlighet att ladda hem avslappningsövningarna som mp3-filer under utbildningens gång. Föredrar du att ha dem i en app så finns "Avslappning och mental träning" där du brukar köpa dina appar.

Fram tills vi registrerat din betalning kommer du bara åt första lektionen på hemsidan, men redan där har du mycket att göra så du ska egentligen inte behöva uppleva någon fördröjning.

Steg 1 - Avtal