Mer information om Mindfulskolan

När börjar utbildningen och hur lång är den?

Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Forskning visar att utbildning som ska leda till nya förhållningssätt kräver en minimitid av två månader, därför är det viktigt att utbildning som är tänkt att förändra beteenden och attityder går över tid. Du behöver använda i snitt ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i 5 månader från det datumet du registrerar dig.

Hur är utbildningen upplagd?

Utbildningen är upplagd i fyra pedagogiska och strukturerade lektioner där varje avsnitt innehåller teori, reflektion, övningsuppgifter och mindfulness- och avslappningsträning. Du har din egen dagbok där alla dina övningar, funderingar och svar sparas. Du har mycket att vinna på att skriva dagbok under kurstiden.

En låg grundspänning är en förutsättning för ett gott liv. Du får lära dig tekniken av ett proffs på området. Att träna avslappning och mindfulness löper som en sammanhållande tråd genom hela utbildningen och dokumentationen av din träning är en förutsättning för att gå vidare till nästa lektion.

Vad kostar det?

Din investeringsavgift i ett njutbarare och mer närvarande liv är endast 2350 kr inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Då ingår förutom utbildningen, övningar i mindfulness och avslappningsövningar levererade som mp3-filer. Du har tillgång till programmet under 5 månader från den dag du registrerar dig. Skulle du mot förmodan behöva mer tid så går det att förlänga licensen.

Det finstilta

Som med annat så fungerar det här bäst för personer som vill förändring, beredda på att ändra sina vanor och inställda på att ge sig själva den tid som behövs. Eftersom utbildningen går på distans behöver du även ha ett visst mått av självdisciplin.

Hur du beställer

Få instruktioner om hur beställningen går till genom att klicka på nedanstående länk.

Beställ direkt