Mer information om Självbildsskolan

När börjar utbildningen och hur lång är den?

Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Forskning visar att utbildning som ska leda till nya förhållningssätt kräver en minimitid av två månader, därför är det viktigt att utbildning som är tänkt att förändra beteenden och attityder går över tid. Du behöver använda i snitt ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i 9 månader från det datumet du registrerar dig. Skulle du mot förmodan behöva mer tid så går det att förlänga licensen.

Hur är utbildningen upplagd?

Utbildningen är upplagd i sex lektioner. Självbilden står i centrum där självkänsla och självförtroende är två viktiga komponenter. Din bild av dig själv är ett resultat av hur du har tänkt och handlat fram till nu. Ditt framtida jag kommer att bli summan av dina tankar och handlingar från och med nu. Du kommer att få prova på en mängd olika verktyg och redskap för självbildsputs. Mental träning och avslappning ligger som grund för förändring.

Förutom att direkt jobba med självbilden − öka din självkänsla och ditt självförtroende, kommer du lära dig avslappning och mental träning − tankens och bildens kraft. Du får också lära dig att nå de resultat du önskar.

Varje avsnitt innehåller teori, reflektion, övningsuppgifter och avslappningsträning. Du har ditt självbildsalbum, där kommer alla dina övningar, funderingar och svar sparas.

Dina tankar och inre bilder påverkar dig hela tiden, nu är det dags att du själv medvetet börjar påverka dina tankar och inre bilder. Lära dig vilka av dem som hjälper dig och vilka det är som sätter krokben för dig. Du får lära dig att bryta negativa tankemönster och ersätta dem med ett mer tillåtande, accepterande förhållningssätt.

Kvaliteten på dina tankar speglar också kvaliteten på ditt liv. Du ska få göra dig medveten om din inre dialog och hur du med hjälp av den kan växa och utvecklas. Avslappningsträningen/den mentala träningen med hjälp av cd/mp3-filer löper som en sammanhållande tråd genom hela kursen och dokumentationen av din träning är en förutsättning för att gå vidare till nästa lektion.

Du får jobba med framtidsförankringar och lära dig hur du tar med dig och använder dina kunskaper framöver.

Vad kostar det?

Utbildningen, inklusive boken ”Självbildsboken – hitta Din kraft!”, cd och mp3-filer kostar 2995 kr inkl moms för privatpersoner och exklusive moms för företag.

Det finstilta

Som med annat så fungerar det här bäst för personer som vill förändring, är beredda på att ändra sina vanor och inställda på att ge sig själva den tid som behövs. Och som är villiga att lägga ner både tid, kraft och energi för att nå komma i mål. Eftersom utbildningen går på distans behöver du även ha ett visst mått av självdisciplin.

Hur du beställer

Få instruktioner om hur beställningen går till genom att klicka på nedanstående länk.

Beställ direkt