Mer information om Slutstressat

När börjar kursen och hur lång är den?

Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Forskning visar att utbildning som ska leda till nya förhållningssätt kräver en minimitid av två månader, därför är det viktigt att utbildning som är tänkt att förändra beteenden och attityder går över tid. Du behöver använda i snitt ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i 7 månader från det datumet du registrerar dig.

Hur är kursen upplagd?

Kursen är upplagd i sju pedagogiska och strukturerade lektioner. Du får naturligtvis lära dig en hel del om stress och titta närmare på din egen stressprofil. Du får tips och idéer som hjälper dig till önskat resultat.

En låg grundspänning är en förutsättning för ett gott liv. Med hjälp av avslappning kommer du även att få fler och andra vinster än att sänka din stress, hantera vardagen och få livet att gå ihop. Du får lära dig tekniken av ett proffs på området. 

Andas du på rätt sätt? Hur prioriterar du idag? Vågar du säga nej och vågar du be om hjälp? I annat fall får du lära dig det på kursen.

Stress sätter krokben för det mesta i livet, du får lära dig mer om din egen stress och hur du kan hantera den.

Dina tankar och inre bilder påverkar dig hela tiden, nu är det dags att börja påverka dina tankar och inre bilder. Låt dem hjälpa dig istället för att stjälpa dig.

Du får jobba med framtidsförankringar. Hur tar du med dig och använder dina kunskaper framöver? Ja, på det sätt som du själv har störst nytta av.

Varje avsnitt innehåller teori, reflektion, övningsuppgifter och avslappningsträning.

Vad kostar det?

Din investeringsavgift i ett lugnare och mer njutbart liv är endast 2350 kr inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Då ingår kursen och avslappningsövningar levererade som mp3-filer. Du har tillgång till programmet under 7  månader från den dag du registrerar dig. Skulle du mot förmodan behöva mer tid så går det att förlänga licensen.

Det finstilta

Som med annat så fungerar det här bäst för personer som vill förändring, är beredda på att ändra sina vanor och inställda på att ge sig själva den tid som behövs. Och som är villiga att lägga ner både tid, kraft och energi för att nå komma i mål. Eftersom kursen går på distans behöver du även ha ett visst mått av självdisciplin.

Hur du beställer

Få instruktioner om hur beställningen går till genom att klicka på nedanstående länk.

Beställ direkt