Mer information om Livskörkortet

När börjar utbildningen och hur lång är den?

Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Forskning visar att utbildning som ska leda till nya förhållningssätt kräver en minimitid av två månader, därför är det viktigt att utbildning som är tänkt att förändra beteenden och attityder går över tid. Du behöver använda ungefär 30 minuter om dagen till egen träning. Licensen gäller i nio månader. Från startdatum har du alltså 9 månader på dig att gå igenom alla steg, ställa frågor och få handledning.

Hur är utbildningen upplagd?

Utbildningen är upplagd i tio lektioner. Du kommer att jobba med avslappning, mental träning - tankens och bildens kraft, självkännedom och självbild. Du får också lära dig att sätta upp mål, göra handlingsplaner och målprogrammeringar. Varje avsnitt innehåller teori, reflektion, övningsuppgifter och avslappningsträning.

Avslappningsträningen löper som en sammanhållande tråd genom hela kursen och dokumentationen av din träning är en förutsättning för att gå vidare till nästa lektion.

Innehållet följer boken "Avslappning & Mental Träning för ett rikare liv", som tillsammans med cd-skivan/mp3-filerna (finns även som app) med samma namn är kursmaterial.

Du har tillgång till programmet under 9 månader från den dag du registrerar dig. Skulle du mot förmodan behöva mer tid så går det att förlänga licensen.

Vad kostar det?

Utbildningen, inklusive bok, cd och mp3-filer kostar 3475 kr inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. 

Det finstilta

Att arbeta med sin egen personliga utveckling kräver motivation och engagemang. För att nå de resultat du vill ha måste du vara beredd att lära känna dig själv och lägga ner tid, kraft och energi på det. Eftersom utbildningen går på distans behöver du även ha ett visst mått av självdisciplin.

Hur du beställer

Få instruktioner om hur beställningen går till genom att klicka på nedanstående länk.

Beställ direkt