Mer information om Sömnskolan

  Här kan du kolla om Sömnskolan är något för dina sömnproblem

När börjar kursen och hur lång är den?

Du startar när du själv önskar och går framåt i din egen takt. Forskning visar att utbildning som ska leda till nya förhållningssätt kräver en minimitid av två månader, därför är det viktigt att utbildning som är tänkt att förändra beteenden och attityder går över tid. Du behöver använda i snitt ungefär en halvtimme om dagen till egen träning. Licensen gäller i 6 månader från det datumet du registrerar dig.

Hur är kursen upplagd?

I Sömnskolan får du titta närmare på dina sovvanor och du får lära dig tekniker för en skönare sömn. En skola där du får hjälp till självhjälp. Kursen är upplagd i sex lektioner. Du får naturligtvis lära dig en hel del om sömn och titta närmare på din egen sovprofil. Du får tips och idéer som hjälper dig till önskat resultat.

En låg grundspänning är en förutsättning för god sömn. Du får lära dig tekniken av ett proffs på området. Avslappningsträningen löper som en sammanhållande tråd genom hela kursen och du kommer att få jobba med specialskrivna avslappningsövningar just för stärkande sömn.  Med hjälp av avslappningsträningen kommer du även att få fler och andra vinster än en god sömn.

Andas du på rätt sätt? I annat fall får du lära dig det på kursen.

Stress sätter krokben för den goda sömnen, du får lära dig mer om din egen stress och hur du kan hantera den.

Dina tankar och inre bilder påverkar dig hela tiden, nu är det dags att börja påverka dina tankar och inre bilder. Låt dem hjälpa dig istället för att stjälpa din sömn.

Skulle det vara så att du fortfarande inte hittar till din sköna sömn så ska du få prova på Sömnrestriktion − det är Sömnskolans tuffaste övning.

Varje avsnitt innehåller teori, reflektion, övningsuppgifter och avslappningsträning.

Vad kostar det?

Din investeringsavgift i en skönare sömn är endast 1450 kr inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Då ingår kursen och specialskrivna avslappningsövningar för god sömn levererade på en cd-skiva eller som mp3-filer. Du har tillgång till programmet under 6 månader från den dag du registrerar dig. Skulle du mot förmodan behöva mer tid så går det att förlänga licensen.

Det finstilta

Som med annat så fungerar det här bäst för personer som vill förändring, är beredda på att ändra sina vanor och inställda på att ge sig själva den tid som behövs. Och som är villiga att lägga ner både tid, kraft och energi för att nå komma i mål. Eftersom kursen går på distans behöver du även ha ett visst mått av självdisciplin.

Hur du beställer

Få instruktioner om hur beställningen går till genom att klicka på nedanstående länk.

Beställ direkt