Lär dig mer om...

AvslappningAvslappning

Avslappning handlar om att lära sig känna skillnaden mellan en spänd och en avspänd muskel. Du sänker din grundspänning och hittar ett tillstånd som du mår bra av att vara i ofta. Avslappning är också grunden i mental träning.

  Om avslappning 

Mindfulnessmindfulness

Syftet med mindfulness är inte att förändra något utan vara med saker som de är. Du ska leva livet så vaket som möjligt ögonblick för ögonblick, och att träna kroppskanning är ett sätt att bli mer medveten om den egna kroppen, känslor och förnimmelser.

  Om mindfulness

Mental träningmental träning

Det är sant att kvaliteten på våra tankar också bestämmer kvaliteten på våra liv. Tänk vilka möjligheter det ger oss! Mental träning kan du använda för att nå längre inom livets alla områden.

  Om mental träning

Självbildsjälvkänsla - självförtroende

Den viktigaste relationen du kommer att ha i ditt liv, är den du har med dig själv. Förstå hur viktigt det är att du putsar upp din självbild, respekterar dig själv och känner tillit. Allt för att våga ta emot de mirakel som livet har i beredskap för dig.

  Om självbild

Stressstress

Stress är kroppens reaktion på varje krav som ställs på den och är något helt nödvändigt och naturligt. Stress i sig själv inte är skadligt, så länge den drabbade bara har en känsla av att kunna ändra på situationen.

  Om stress